Jucarii care ii pot determina pe cei mici sa se joace afara. Partea a XVII-a

Copiii din ziua de astăzi au norocul să fie martorii și să experimente pe propria persoană avansul tehnologic. Ei sunt înconjurați încă din primele ore de viață de tot felul de gadget-uri, fapt ce le oferă o mulțime de oportunități și foarte multe beneficii. Cu toate acestea, avansul tehnologic și veselia pe care copiii o resimt când se joacă pe calculator sau pe telefon implică și unele minusuri. Unul dintre cele mai importante dintre aceste efecte negative este faptul că acești copii nu mai ies aproape deloc pe afară, nu se mai joacă, nu se mai mișcă și stau în majoritatea timpului numai în interior. Ei bine, joaca pe afară are un rol esențial, astfel că ea nu ar trebui să fie neglijată de către părinții celor mici. Ei ar trebui să le cumpere acestora diferite obiecte care să îi determine pe aceștia să iasă la joacă. Iată niște exemple de astfel de jucării:
trotineta electrica1. Băț pentru sărituri

Dacă ai un copil care nu face prea multă mișcare fizică, poți să îi achiziționezi un obiect care să îl determine să se miște. Un astfel de obiect poate fi reprezentat de un băț pentru sărituri pe care copilul îl poate folosi, așa cum îi spune și numele, pentru a sări. Această jucărie este extrem de interesantă și de distractivă pentru cel mic, fie el fetiță sau băiețel.
2. Trotinetă electrică copii
Una dintre cele mai frumoase jucării pe care le poate primi un copil cu vârste de peste 4 ani este o trotinetă electrică copii. Spre deosebire de trotinetă normală sau bicicletă, o trotinetă electrică copii este ideală pentru copii, deoarece prinde o viteză mai mare și îi distrează mult mai mult pe cei mici, care vor dori să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

Leave a comment